CLOSE 
CONTACTEER ME
Alvast bedankt voor je interesse. Vul even onderstaand formulierin en ik contacteer je zo snel mogelijk...

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Inmotion BVBA
Veldstraat 22
2060 Antwerpen
0497/455.217

BTW BE0819.517.267
IBAN BE 95 7310 0537 2458
BIC KREDBEBB
Openingsuren
ma -vr: 8.00u tot 22.00u
za: 8.00u tot 16.00u
Zondag gesloten

Wij werken steeds op afspraak

over mezelf

De persoon... daar draait het om.

Ik heb altijd wel geweten dat ik iets met bewegen en mensen wilde doen. Als kind liep ik ganse dagen rond in het fitnesscenter van mijn ouders, was ik te vinden in het zwembad of zat ik ergens in het sportcentrum aan de overkant van de straat. Atletiek, judo, zwemmen, voetbal, ijshockey en thaiboxing zijn tijdens mijn jeugd allemaal de revue gepasseerd. Later op internaat kwam daar dan nog basket en badminton bij en groeide het idee al om hierin verder te gaan.

Toen mijn vader in 2002 besloot om een nieuw fitnesscenter op te starten , heb ik dan ook geen seconde getwijfeld om hem te ondersteunen. Vanaf dat moment is de bal aan het rollen gegaan: ik kwam in de praktijk super gemotiveerde mensen tegen die na een paar weken of maanden plots niet meer kwamen opdagen. Een tijdje later kwam ik ze dan telkens terug tegen, de een helemaal uit vorm, de ander met enkele kilootjes eraan. Toen was het heel duidelijk voor mij. Het gaat niet alleen om oefeningen, trainings- of voedingsschema’s, het gaat om de persoon zelf.

"Toen was het heel duidelijk voor mij. Het gaat niet alleen om oefeningen, trainings-- of voedingsschema’s, het gaat om de persoon zelf."

Ik ben me dan gaan verdiepen in personal training en heb hiervoor verschillende opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland. Tijdens deze periode ben ik dan heel interessante en toffe mensen tegengekomen die dezelfde passie en visie deelden. Onder impuls van een van hen, Max Icardi, zijn we dan ook gestart met het “Functional Training Netwerk”. Dat is ondertussen uitgegroeid tot een echt kwaliteitslabel in België, Nederland en daarbuiten. Dit was voor mij het signaal om mijn eigen idee verder te ontwikkelen. Na nog meer opleidingen en specialisaties ben ik dan in 2011 mijn eigen coaching- en trainingslocatie in Antwerpen gestart. Hier beoefen ik elke dag mijn passie uit: skills doorgeven zodat mensen zichzelf en hun doelen kunnen ontplooien.

Ondertussen zit ik nog regelmatig op de schoolbanken om mezelf bij te scholen en sta ik zelf ook voor groepen als docent Af en toe kom je me ook wel eens tegen op het golfterrein, op de ijsbaan voor een partijtje hockey of ergens in de natuur voor mijn wekelijkse kilometers al lopend of fietsend. 1x per week probeer ik de Mike Tyson in mij naar boven te halen, hoewel deze goed verscholen zit…

Laten we er samen voor gaan...
contacteer me