CLOSE 
CONTACTEER ME
Alvast bedankt voor je interesse. Vul even onderstaand formulierin en ik contacteer je zo snel mogelijk...

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Inmotion BVBA
Veldstraat 22
2060 Antwerpen
0497/455.217

BTW BE0819.517.267
IBAN BE 95 7310 0537 2458
BIC KREDBEBB
Openingsuren
ma -vr: 8.00u tot 22.00u
za: 8.00u tot 16.00u
Zondag gesloten

Wij werken steeds op afspraak

Individueel & small group

Individueel = individueel

Individuele trajecten zijn echt individueel. Hier draait het allemaal om jou; jij en niemand anders staat centraal.

Op deze manier kan ik je de aandacht geven die jij verdient en stemmen we het traject volledig op jouw maat af. Samen zoeken we naar de beste oplossing en de meest geschikte methodes om je doel(en) te bereiken. Het persoonlijk opvolgen stelt mij in staat om op elk moment een tandje bij te steken of een stapje terug te zetten, afgestemd op jouw ritme. Alleen dan kan je het beste resultaat verwachten.

Small Group = niet alleen en toch persoonlijk

Op aanvraag werk ik ook met kleine groepjes van 2 tot 8 personen. Dit geeft als voordeel dat ik de doelstellingen en begeleiding toch persoonlijk kan houden met de nodige individuele toetsen. Het leuke is dat je dan samen met je partner, gezin, vrienden of collega’s kan werken aan je doelstellingen. Je hebt het voordeel van de persoonlijke begeleiding en de gezelligheid en motivatie van het groepsgebeuren. Jullie tillen jezelf samen naar een hoger niveau.

Interesse?

Of je nu kiest voor een individueel traject of liever opteert voor een Small Group traject, de eerste stap is elkaar beter leren kennen. Neem volledig vrijblijvend contact op via het contactformulier of via telefoon op het nummer 0497/455.217 en dan kunnen we samen eens kijken of er een samenwerking inzit.

Laten we er samen voor gaan...
contacteer me